I'm Impian

I'm Impian

Permata Untuk Kenangan.



Dh hujung tahun baru nk buat baju untuk kelas.....huhuhu...
Bkan pe...idea nak buat tu da lama dah....
tapi...budak kelas impian nie...ade yang oke...ade byk songeh...mcm2 le...
ape2 pun nie design baju koprat....


Bila Impian post je baju ni kat facebook......
macam2 komen ade....
ade Impian kata mcm drebar bas....terima je le...tp tgk mcm ade jgk hahhaha...




Ni pulak design kedua baju koprat....
tapi bukan Impian yang buat....tapi member Impian....
Terima kasih kerana beri sokongan untuk membuat baju kelas....
Ni pun ade jugak org komen...kata mcm baju polis...
Adoiiii....xpe..yang penting ikhlas...
hehhehehe...


Nie...baju t-shrit tanpa kolar....ni Impian punya design...
kalo bdk kelas Impian tak mampu nak beli baju koprat...
bleh le beli baju nie...
hehehehe...

Impian harap sekurang-kurangnya...ade le baju untuk buat kenangan...



2 Responses So Far:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...